Bonnie & Clyde tattoo en piercing | Gent en Eeklo
29 november 2023 
2 min. leestijd

Bonnie & Clyde tattoo en piercing | Gent en Eeklo

Bonnie & Clyde Tattoo en Piercing: Een Unieke Ervaring in Gent en Eeklo

Bij Bonnie & Clyde Tattoo en Piercing in Gent en Eeklo draait alles om jou. Hier ben je geen nummertje, maar een gewaardeerde klant wiens tattoo- of piercingervaring centraal staat. Onze toegewijde shopmanagers nemen ruim de tijd om samen met jou de ideeën en ontwerpen te bespreken, zodat jouw persoonlijke visie perfect wordt vastgelegd op je huid.

bonnie & Clyde eigenaar en shopmanager Maxim

Jouw Tattoo Reis

Onze wereldberoemde en prijswinnende gastartiesten van over de hele wereld staan altijd voor je klaar. Het bijzondere aan Bonnie & Clyde is dat je hier nooit te maken krijgt met een maandenlange wachtlijst. Wat je stijl ook is, je kunt altijd bij ons terecht. Onze focus ligt op jouw tattoo-reis en hoe jij deze als klant ervaart. Bij ons draait het om persoonlijke aandacht en het realiseren van jouw unieke artistieke visie.

fine line dolk tattoo door Valerio

Vibe in de Shop: Huiselijke Sfeer en Stap voor Stap Begeleiding

Bij Bonnie & Clyde kun je landen in een gezellige, huiselijke sfeer. Stap voor stap nemen we je mee in het proces, zodat je je op je gemak voelt en niet voor verrassingen komt te staan. We begrijpen dat het zetten van een tattoo of piercing een persoonlijke reis is, en we zijn er om je te begeleiden vanaf het allereerste idee tot het eindresultaat.


Specialiteiten: Topkwaliteit van Wereldwijde Kunstenaars

Onze specialiteit ligt in ons uitgebreide netwerk van tattoo-artiesten van over de hele wereld. Veel van onze artiesten zijn bekroonde kunstenaars in de tattoo-wereld. Dit betekent dat je altijd verzekerd bent van de beste tattoo-artiest voor jouw idee. Onze kunstenaars zijn gepassioneerd, getalenteerd en streven naar perfectie in elk ontwerp.

japanse tattoo Oni masker in kleur

Locaties en Contactgegevens:

Gent:

  • Rodelijvekensstraat 2, 9000 Gent.
  • Tel: +32 9 282 60 99
  • Email: info@bonnie-clyde.be

Eeklo:

  • Stationsstraat 22, 9900 Eeklo.
  • Tel: +32 9 230 33 03
  • Email: info@bonnie-clyde.be

Website: 

bonnie-clyde.be


Afspraak Maken: Jouw Tijd, Jouw Moment

Bij Bonnie & Clyde kun je gewoon binnenlopen voor een afspraak, maar voor een meer persoonlijke benadering kun je ook een intake afspraak boeken via onze website. Op die manier garanderen we dat we alle tijd hebben om naar jouw ideeën te luisteren en samen de perfecte tattoo of piercing te creëren.

Bonnie & Clyde Tattoo en Piercing is niet zomaar een studio; het is een plek waar jouw artistieke visie werkelijkheid wordt. Stap binnen, voel de vibe en laat ons jouw unieke verhaal vertellen op je huid.

Tijger tattoo black & Grey

Over de schrijver
Buck is co-founder van SocialBeardsNL, marketing voor de tattoo industrie. Met SocialBeardsNL hebben Buck en Sander het doel de tattoo industrie te professionaliseren en meer toegankelijk te maken. Het initiatief Tattooconventies.nl ligt hiervan natuurlijk in het verlengde!
Reactie plaatsen