🌔 Ela Hommen | Tattoo en piercing Roermond
18 april 2024 
1 min. leestijd

🌔 Ela Hommen | Tattoo en piercing Roermond

Ontdek de Kunst van Black and Grey Realisme tattoo's bij Ela Hommen Tattoo

Wil je een tattoo die echt opvalt? Zoek niet verder! Ela Hommen Tattoo biedt jou de kans om een uniek en meesterlijk stukje kunst op je lichaam te laten vereeuwigen. Gespecialiseerd in black and grey realisme, biedt Ela een scala aan ontwerpmogelijkheden, variërend van dierenportretten tot bloemen en van horror iconen tot mythologische designs.

realisme tattoo roermond

Een Kunstenaar met Passie

Met een achtergrond in tekenen, schilderen en airbrushen, heeft Ela altijd een passie gehad voor creatieve zaken. Haar talent en liefde voor tattoo kunst brachten haar naar de leermeesters, waaronder Rob Holterman, waar ze haar vaardigheden verfijnde. Nu opent ze haar eigen tattooshop, waar ze haar expertise en passie deelt met haar klanten, zowel in Roggel als in Zwolle.


Alles Onder één Dak; piercings en laserbehandelingen

Bij Ela Hommen Tattoo vind je niet alleen topkwaliteit tatoeages, maar ook piercings verzorgd door haar man Kenrick. Met zijn medische achtergrond en ervaring in hygiënisch werken, kun je erop vertrouwen dat je in goede handen bent. Bovendien bieden ze nu ook de nieuwste technologie voor tattoo verwijdering aan, dankzij Kenricks expertise met de PICOSECOND LASER.

piercings roggel

Jouw Unieke Tattoo

Bij Ela Hommen Tattoo begrijpen ze dat elke tattoo uniek moet zijn. Daarom bieden ze persoonlijke intakegesprekken aan, zowel in de shop als via video calls, waarin je jouw ideeën kunt bespreken en vragen kunt stellen. Of je nu een idee hebt voor een tattoo, een piercing wilt laten zetten, of een tattoo wilt laten verwijderen, ze zijn er om je te begeleiden en te adviseren.

realisme tattoo artiest

Prijsindicatie en Afspraken

De prijs van een tatoeage hangt af van verschillende factoren, zoals het design, de grootte en de plek op het lichaam. Bij Ela Hommen Tattoo kun je een intakegesprek plannen om je wensen te bespreken en een prijsindicatie te ontvangen. Ook voor piercings en tattoo verwijdering kun je direct een afspraak maken op een moment dat jou uitkomt.

Klaar om jouw ideeën tot leven te brengen? Neem vandaag nog contact op met Ela Hommen Tattoo en ontdek de kunst van black and grey realisme!

Over de schrijver
Buck is co-founder van SocialBeardsNL, marketing voor de tattoo industrie. Met SocialBeardsNL hebben Buck en Sander het doel de tattoo industrie te professionaliseren en meer toegankelijk te maken. Het initiatief Tattooconventies.nl ligt hiervan natuurlijk in het verlengde!
Reactie plaatsen