🌖 Mick-tattoos-Breda

Mick Tattoos specialist in mandala tattoo, fine line tattoo en ornamental tattoo

In het bruisende hart van Breda, omgeven door creativiteit en inspiratie, vind je Mick Tattoos, een getalenteerde tattoo-artiest werkzaam bij Exclusive Ink. Met een voorliefde voor fine line tattoo's, kleine betekenisvolle ontwerpen en prachtige mandala's, heeft Mick zich gevestigd als een van de meest gewaardeerde tattoo-artiesten in de regio.

fine line tattoo breda

De Reis van Mick tot tattoo artiest

Mick's liefde voor tattoo's ontstond al in zijn jeugd, toen hij zijn eerste potloodstrepen op papier zette tijdens de les. Wat begon als een hobby groeide al snel uit tot een levenslange passie. Door de jaren heen heeft Mick zijn vaardigheden verfijnd en zijn eigen unieke stijl ontwikkeld, met een voorkeur voor mandala's, dotwork, ornamenten en fine line tattoo's. Zijn toewijding aan zijn ambacht heeft hem erkenning gebracht, met enkele prestigieuze prijzen, waaronder de Best Talent Award en Best Junior Artist op de INK n Art Rotterdam conventie.

mandala tattoo breda

De Werkwijze van Mick

Bij Mick Tattoos draait alles om het creëren van een unieke en persoonlijke ervaring voor elke klant. Het proces begint met een vrijblijvend en persoonlijk gesprek, waarin alle mogelijkheden en het ontwerp van de nieuwe tattoo worden besproken. Na dit gesprek ontvangt de klant een prijsindicatie en wordt er samen een datum vastgelegd voor de tattoo-sessie.

Op de dag van de afspraak wordt het ontwerp besproken en indien nodig aangepast naar de wensen van de klant. Mick neemt graag de tijd om het ontwerp tot in perfectie uit te werken, zodat het eindresultaat aan alle verwachtingen voldoet. Vervolgens worden verschillende formaten van het ontwerp uitgeprint en tegen de gewenste plek op het lichaam gehouden, zodat de klant een goed beeld krijgt van hoe de tattoo er uiteindelijk uit zal zien.

mick tattoos breda

Als alles naar wens is, wordt het definitieve stencil gemaakt en de tattoo op het lichaam geplaatst. Mick zorgt ervoor dat elke klant zich op zijn gemak voelt en neemt alle tijd die nodig is om een prachtig eindresultaat te leveren. Tijdens de sessie kunnen klanten in de spiegel kijken en controleren of de grootte en plaatsing naar wens zijn. Pas als alles perfect is, begint Mick met het plaatsen van de tattoo.

Bij Mick Tattoos gaat het niet alleen om het creëren van prachtige kunstwerken, maar ook om het creëren van blijvende herinneringen die voor altijd bij de klanten blijven. Met zijn toewijding aan vakmanschap en zijn passie voor tattoo's, weet Mick keer op keer te verrassen en te inspireren. Dus als je op zoek bent naar een unieke tattoo-ervaring in Breda, dan is Mick Tattoos de ultieme bestemming.

Over de schrijver
Buck is co-founder van SocialBeardsNL, marketing voor de tattoo industrie. Met SocialBeardsNL hebben Buck en Sander het doel de tattoo industrie te professionaliseren en meer toegankelijk te maken. Het initiatief Tattooconventies.nl ligt hiervan natuurlijk in het verlengde!
Reactie plaatsen