Piercing studio Breda | Oorpiercing Boutique Sparkling
21 december 2023 
3 min. leestijd

Piercing studio Breda | Oorpiercing Boutique Sparkling

Oorpiercing Boutique Sparkling in Breda: Waar Oorstyling en Passie Samenkomen

Ben je op zoek naar een piercing studio in Breda die verder gaat dan de standaard ervaring? Zoek niet verder! Bij Oorpiercing Boutique Sparkling op de Nijverheidssingel 397 in Breda laten ze jouw oren stralen met hun unieke oorstylings en passie voor prachtige sieraden. In deze blog nemen we je mee in de wereld van SparklingPiercing, van de werkwijze en vibe in de boutique tot de specialiteiten en wat ze echt speciaal maakt.


Een Persoonlijke Oorstyling Ervaring

Bij Oorpiercing Boutique Sparkling begint alles met het contact. Mensen vinden vaak de weg naar de boutique via de website, waar ze de nodige informatie vinden en alvast een klein deel van de collectie sieraden kunnen bekijken. Via de online agenda kunnen ze eenvoudig een afspraak boeken, waarna ze alle details ontvangen voor hun bezoek aan de boutique in Breda.

In de boutique werken ze uitsluitend op afspraak, zodat ze alle tijd en aandacht hebben voor jouw project. Bij Oorpiercing Boutique Sparkling specialiseren ze zich in echte oorstylings, waarbij ze alle oorpiercings op elkaar afstemmen voor zowel een prachtige look als maximaal comfort. Of je nu specifieke oordopjes draagt, veel sport, of een bepaalde levenswijze hebt, ze houden rekening met jouw comfort in combinatie met de esthetiek van de piercings en je oren. 

Na zes weken voeren ze een controle uit om te zorgen dat alles goed geneest. Indien nodig verwisselen ze staafjes voor kortere exemplaren om het genezingsproces te bevorderen. Ze voorzien je dan ook van extra informatie over de rest van de nazorg en hoe je jouw nieuwe oorparty het beste kunt verzorgen.


Professioneel en High-End Boutique-Ervaring

Bij Oorpiercing Boutique Sparkling stap je niet zomaar een traditionele piercing studio binnen. De boutique straalt professionaliteit uit met een high-end uitstraling. Hier krijg je alle tijd en aandacht die je verdient. Het voelt ook echt als een bezoek aan een exclusieve boutique waarin jij centraal staat.


Specialiteiten: Oorstylings met (wit)Gouden Sieraden en Edelstenen

De focus ligt bij Oorpiercing Boutique Sparkling op oorstylings, en dan met name op het combineren van (wit)gouden sieraden met oorpiercings. Bij Sparkling gaan ze een stap verder door te werken met echte edelstenen en minimaal 14k (wit)gouden piercing sieraden. Het mooie is dat je met deze hoogwaardige sieraden meteen gepierced kunt worden, zodat je direct naar huis gaat met een unieke en prachtige look, ver verwijderd van het standaard bolletje dat je elders zou krijgen.


Vind ze op de Nijverheidssingel 397, Breda

Oorpiercing Boutique Sparkling is gelegen aan de Nijverheidssingel 397 in Breda. Maak een afspraak en ontdek de magie van SparklingPiercing op deze unieke locatie.


Ontdek en Boek Jouw Oorstyling Avontuur

Wil je meer weten of meteen een afspraak boeken? Bezoek de website op sparklingpiercings.nl en ontdek de collectie, bekijk het werk, lees de blogs en boek eenvoudig jouw oorstyling avontuur.


Contact: Snel en Efficiënt via Whatsapp

Het kleine team van professionele oorpiercers/stylisten bij Oorpiercing Boutique Sparkling geeft de voorkeur aan contact via whatsapp


Passie, Professionaliteit en Hoge Standaarden

Wat Oorpiercing Boutique Sparkling echt speciaal maakt, is hun passie voor het werk, de liefde voor mooie sieraden, en de toewijding aan de perfecte oorstyling. Ze streven naar het beste voor jou en jouw wensen. De blijdschap en enthousiasme voor hun vak stralen ze uit naar hun klanten. Ze zijn niet zomaar een piercingshop of juwelier; ze combineren het beste van beide werelden. Hun professionaliteit gaat verder dan de standaard richtlijnen van de GGD, en ze blijven leren en groeien in hun vak om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

Kies voor Oorpiercing Boutique Sparkling in Breda en ervaar de perfecte combinatie van vakmanschap, stijl en comfort voor jouw unieke oorstyling. Maak vandaag nog een afspraak en laat jouw oren stralen!


reviews piercing studio breda sparkling

Over de schrijver
Buck is co-founder van SocialBeardsNL, marketing voor de tattoo industrie. Met SocialBeardsNL hebben Buck en Sander het doel de tattoo industrie te professionaliseren en meer toegankelijk te maken. Het initiatief Tattooconventies.nl ligt hiervan natuurlijk in het verlengde!
Reactie plaatsen