Tattoo FX conventie Waregem

Tattoo Conventie Waregem: Dé Plek waar Liefhebbers van Body Art Samenkomen

Op 26 en 27 oktober vindt in Waregem de langverwachte Tattoo Conventie in Waregem plaats. Deze conventie, die nu al bekend staat als een van de meest opwindende evenementen in de tattoo-wereld, brengt niet alleen de beste tattoo-artiesten uit België samen, maar ook talent van over de hele wereld. Of je nu een doorgewinterde tattoo-fan bent of gewoon nieuwsgierig naar deze kunstvorm, de Tattoo Conventie Waregem heeft voor elk wat wils.

tattoo conventie waregem

Een Wereld van Creativiteit en Inspiratie

Met meer dan 200 tattoo-artiesten belooft de Tattoo Conventie Waregem een waar spektakel te worden. Van traditionele tot hyperrealistische tatoeages, er is een overvloed aan stijlen en ontwerpen om uit te kiezen. Bezoekers krijgen de kans om de nieuwste trends te ontdekken en zich te laten inspireren door de creativiteit van de beste tattoo-artiesten. Tickets zijn maar 10 euro en dat maakt deze conventie een van de beste deals qua entertainment/prijs verhouding!


Extreem waardevol voor tattoo artiesten

Of je nu alleen op bezoek komt of ook daadwerkelijk een stand huurt op de conventie, dit weekend gaat enorm waardevol worden voor jou als tattoo artiest. Omdat er zoveel internationale artiesten komen kun jij je skills vergelijken en leren van deze artiesten. Ook je netwerk kun je hier enorm vergroten. Met organisaties zoals TattooGigs, een jobboard voor tattoo artiesten, heb jij binnen no-time een toffe plek gevonden om als resident of guest artist aan het werk te gaan. 

Ook het tattoo marketing bureau SocialBeards is weer van de partij. Socialbeard zet zich in om tattoo studio's, artiesten en andere spelers in de tattoo industrie te helpen aan waardevolle marketing. Dit is niet meer weg te denken in de huidige maatschappij gezien vrijwel alles digitaal gaat. 

Hoe dan ook, het loont voor jou als artiest om op deze conventie een stand the huren of eens een dagje langs te komen!

Een Familie-Evenement

Maar de Tattoo Conventie Waregem is meer dan alleen een plek om tatoeages te laten zetten of bewonderen. Het is ook een echt familie-evenement. Naast het bewonderen van prachtige tatoeages kunnen bezoekers genieten van evenementen voor het hele gezin en leuke activiteiten voor de kinderen. Ook de diverse food court zorgt ervoor dat iedereen hier gezellig kan plaatsnemen en genieten van lekker eten tegen goede prijzen.

Bestel hier je tickets voor de conventie


Tattoo Awards en Car Show

Een van de hoogtepunten van de Tattoo Conventie Waregem zijn de Tattoo Awards, waarbij de meest opmerkelijke artiesten worden beloond in verschillende tattoo-stijlcategorieën. Een mooie manier om de talenten van de tattoo-artiesten te erkennen en te vieren. Maar er is meer! Dit jaar wordt de conventie nog specialer met de toevoeging van een car show, mogelijk gemaakt door The Petrol Brothers. Een unieke kans om naast prachtige tatoeages ook te genieten van mooie auto's.

tattoo conventie waregem

Mis Het Niet!

Of je nu komt om te tatoeëren, te bewonderen, te genieten van gezinsvriendelijke activiteiten of gewoon voor de gezelligheid, de Tattoo Conventie Waregem heeft voor ieder wat wils. Mis dit unieke evenement niet en kom naar de Tattoo Conventie Waregem op 26 en 27 oktober. We hopen je daar te mogen verwelkomen! 

Bestel hier je tickets online!


Trefwoorden: Tattoo Conventie Waregem, Tattoo Conventie België, tattoo artiesten, tattoo stijlen, Tattoo Awards, car show, The Petrol Brothers, body art, tattoo evenement

Over de schrijver
Buck is co-founder van SocialBeardsNL, marketing voor de tattoo industrie. Met SocialBeardsNL hebben Buck en Sander het doel de tattoo industrie te professionaliseren en meer toegankelijk te maken. Het initiatief Tattooconventies.nl ligt hiervan natuurlijk in het verlengde!
Reactie plaatsen