Utrecht Piercing Studio | Le Sting Piercings
23 november 2023 
2 min. leestijd

Utrecht Piercing Studio | Le Sting Piercings

Le Sting Piercings: Waar Professionaliteit en Passie Samenkomen in Utrecht

Ben je op zoek naar een piercing studio in Utrecht die niet alleen hoogwaardige kwaliteit biedt, maar ook een warme en ontspannen sfeer creëert? Zoek niet verder dan Le Sting Piercings, gelegen aan de schilderachtige Oudegracht 14, 3511 AN in Utrecht. Deze piercingstudio combineert vakmanschap, professionaliteit en een huiselijk gevoel om jou een unieke piercingervaring te bieden.


Internationale Erkenning voor Topkwaliteit

Bij Le Sting Piercings streven ze naar niets minder dan topkwaliteit. Ferry, de eigenaar, is aangesloten bij de APP (Association of Professional Piercers) in Amerika, een internationale piercingvereniging die hoge normen stelt aan hygiëne en materiaalgebruik. Het feit dat een piercer aan deze vereniging is verbonden, garandeert dat deze voldoet aan strenge normen. De studio is zo ingericht dat ze optimale kwaliteit kunnen leveren, en ze hanteren een hogere standaard voor hygiëne dan zelfs de GGD voorschrijft. Bovendien werken ze uitsluitend met gecertificeerde piercing materialen voorzien van een speciaal keurmerk. Goud en andere gecertificeerde metalen worden veelvuldig gebruikt, en de sieraden komen rechtstreeks van gerenommeerde sieraden makers. Hierdoor heeft Le Sting Piercings volledige controle over de materialen en fabricage van hun sieraden.

piercings utrecht

Vibe in de Shop: Een Happy Family Atmosfeer

Een bezoek aan Le Sting Piercings is niet alleen een professionele ervaring, maar ook een die je laat voelen alsof je deel uitmaakt van een 'happy family'. Klanten waarderen de relaxte muziek, de ontspannen sfeer en de ruime, lichte shop. Het team van tatoeëerders en piercers werkt harmonieus samen, waardoor de hele studio een huiselijk gevoel uitstraalt. Hier voel je je niet alleen gewaardeerd, maar ook volledig op je gemak, wat essentieel is bij een piercingervaring.


Ervaren Vakmensen voor Elke Piercing

Het ervaren team van Le Sting Piercings is trots op hun specialiteiten. Met een piercer die al jarenlang in het vak zit en zich toelegt op intieme piercings, bieden ze een breed scala aan piercingservices. Het team als geheel heeft uitgebreide ervaring met diverse piercingstijlen. Professionaliteit staat voorop, en ze werken uitsluitend met de beste sieraden, waarvan ze zeker weten wat voor materiaal erin zit zodat jij geen nare ervaring krijgt achteraf.

De piercers van Le Sting bezoeken regelmatig conventies en beurzen om hun kennis uit te breiden en te leren van andere professionals in het piercing vak. De piercers werken met speciale materialen om jouw piercing te zetten. Zo gebruiken ze voor het piercen geen canule naald (die gebruikt worden in het ziekenhuis om bloed mee af te nemen) maar speciale naalden voor het piercen. Zo is het wondje dat ontstaat bij het piercen zo klein mogelijk en de genezing dus makkelijker.


Maak Jouw Afspraak Bij Le Sting

Je vindt Le Sting Piercings op een centrale locatie aan de Oudegracht 14 in Utrecht (naast het Nijntje Pleintje). Voor meer informatie en het bekijken van hun portfolio kun je terecht op hun website. Afspraken kunnen uitsluitend worden ingeboekt via de website of Instagram, en het team werkt alleen op afspraak. Waardoor de service volledig is afgestemd op jouw behoeften.

Kies voor Le Sting Piercings - waar professionaliteit, passie en een 'happy family' sfeer samenkomen voor de ultieme piercing ervaring.

Le Sting Piercing Studio Utrecht

Over de schrijver
Buck is co-founder van SocialBeardsNL, marketing voor de tattoo industrie. Met SocialBeardsNL hebben Buck en Sander het doel de tattoo industrie te professionaliseren en meer toegankelijk te maken. Het initiatief Tattooconventies.nl ligt hiervan natuurlijk in het verlengde!
Reactie plaatsen