Tattoo studio Izegem | Hannon Tattoos
21 december 2023 
2 min. leestijd

Tattoo studio Izegem | Hannon Tattoos

Hannon Tattoos in Izegem: Een Duik in Realisme en Middeleeuwse Kunst

In het hart van Izegem, België, vind je Hannon Tattoo Studio, een creatieve oase geleid door Kenny, een gepassioneerde tattoo artist met meer dan 10 jaar ervaring. Samen met Tina, ook bekend als V3nus_tt, brengen ze unieke en prachtige kunstwerken tot leven op de huid van hun klanten.

hannon tattoos realisme kleuren tattoo en middeleeuwse etch tattoo

Kennismaking met Kenny: Een Reis van Creativiteit

Kenny, afkomstig uit Roeselare, is niet alleen een getalenteerde tattoo artist, maar ook een kunstenaar in hart en nieren. Met een achtergrond in skateboardcultuur, graffiti, en liefde voor tattoos, ontdekte Kenny zijn roeping in de wereld van tatoeages. Na 10 jaar ervaring en het beheersen van diverse stijlen, concentreert hij zich nu voornamelijk op realisme, waarin kleur en zwart-wit samenkomen met schildereffecten en geometrische elementen. Buiten het tattoo-werk is Kenny actief bezig met kunst, schilderen, en het upcyclen van oude items met zijn unieke stijl.

Tina voegt een eigen artistiek tintje toe aan Hannon Tattoos. Naast haar rol als tattoo artist, is ze bedreven in het maken van tapijten en haar tattoo specialiteit ligt in de middeleeuwse etch/woodcut stijl en linework/blackwork geïnspireerd door middeleeuwse kunst.


Passie voor Realisme en Middeleeuwse Kunst: De Stijlen van Hannon Tattoos

Kenny excelleert in realisme, surrealisme, full color, en black & grey tattoos. Zijn voorliefde voor duistere designs geeft zijn werk een uniek karakter. Klanten kunnen bij Hannon Tattoos terecht voor prachtige stukken die zorgvuldig zijn ontworpen om aan hun wensen te voldoen.

Tina brengt met haar middeleeuwse etch/woodcut stijl en linework/blackwork een artistieke touch die teruggrijpt naar de kunst van lang vervlogen tijden. Flashdesigns behoren tot haar specialiteit, maar ze staat ook open voor samenwerking met klanten om gepersonaliseerde ontwerpen te creëren.


De Ervaring bij Hannon Tattoos: Van Concept tot Realiteit

Bij Hannon Tattoos staat de tevredenheid van de klant centraal. Klanten kunnen hun ideeën delen via e-mail of een persoonlijk gesprek in de studio. Kenny neemt de tijd om goed naar de wensen van de klant te luisteren en deze om te zetten in een uniek ontwerp. Klanten waarderen niet alleen de kwaliteit van het werk, maar ook de rustige sfeer en persoonlijke aandacht die ze krijgen.

Tina voegt eraan toe dat ze, ondanks haar minder spraakzame karakter, altijd luistert naar klanten en hen begeleidt in het proces. Ze waardeert het comfort van de klant en past zich aan aan hun behoeften.

Hannon tattoos Izegem kleur en realisme tattoos

Van West-Vlaanderen naar de Wereld

Hoewel Hannon Tattoos grotendeels klanten uit West-Vlaanderen bedient, streven Kenny en Tina naar een bredere klantenkring over heel België, en zelfs daarbuiten. Kenny verwelkomt klanten uit alle hoeken van België, Nederland en Duitsland, en zijn doel is om bij de top te horen in zijn vakgebied.

Voor de toekomst willen ze hun stempel drukken in steden als Brugge, Kortrijk, en Gent. Kenny streeft ernaar meer unieke realisme/surrealisme ontwerpen te maken, terwijl Tina zich wil concentreren op haar middeleeuwse geïnspireerde kunst en flashdesigns.

In de creatieve wereld van Hannon Tattoos in Izegem worden dromen omgezet in prachtige, blijvende kunstwerken op de huid. De studio is niet alleen een plek voor tattoo's; het is een plek waar passie, creativiteit, en vakmanschap samenkomen om unieke verhalen te vertellen.

Over de schrijver
Buck is co-founder van SocialBeardsNL, marketing voor de tattoo industrie. Met SocialBeardsNL hebben Buck en Sander het doel de tattoo industrie te professionaliseren en meer toegankelijk te maken. Het initiatief Tattooconventies.nl ligt hiervan natuurlijk in het verlengde!
Reactie plaatsen