Tattoo shop Sint Truiden | Atomic Custom Tattoos
28 november 2023 
2 min. leestijd

Tattoo shop Sint Truiden | Atomic Custom Tattoos

Atomic Custom: DĆ© Tattoo Shop in Sint Truiden met een Unieke Aanpak

Welkom bij Atomic Custom, dƩ tattoo shop in het hart van Sint Truiden, Belgiƫ. Hier gaat het er net even anders aan toe dan in andere shops. Waarom? Omdat Tom, de enige tatoeƫerder in deze gezellige streetshop met een private-shop sfeer, gelooft in een klantgerichte aanpak. En nee, hij gaat je niet vertellen dat ze 'anders' zijn zonder het te laten zien. Dus, laat hem je meenemen door de unieke wereld van Atomic Custom Tattoos in deze blog.

Tom Maassen tattoo artiest atomic customs tattoos

1. Samenwerken, het Sleutelwoord

Bij Tom draait alles om samenwerking. Stap je de shop binnen, dan zie je geen standaard wachtruimte, maar een grote tafel met stoelen, kasten vol planten, en een grote spiegel. Hier gaan jullie zitten voor een gesprek. Geen haast, geen standaard Pinterest-plaatje en voorschot. Nee, jij en Tom ontwerpen samen de basis van jouw tattoo, met ideeƫn, sfeer, gevoelens, en inbreng van beide kanten.

Voor de tattoosessie maken jullie de tekening samen. Snel, vlot, en met jouw goedkeuring gaat Tom over tot het tatoeĆ«ren. Geen tijdsdruk, volledige privacy ā€“ dankzij die spiegel met spiegelglas kan niemand naar binnen gluren.


2. Plezierige, Ontspannen Sfeer

De sfeer in Atomic Custom is plezant, ongedwongen, en los. Tom neemt ruime tijdslots, want Limburgse relaxt-heid staat bij hem voorop. Geen stress, en er is altijd genoeg tijd voor alles wat nodig is. Dankzij zijn enkel-op-afspraak principe ben jij altijd het middelpunt. Dat maakt de ervaring persoonlijk, en geloof mij, er wordt wat afgeglimlacht.

black and grey tattoo Sint Truiden

3. Geen Vaste Stijl, Wel Herkenbaarheid

Tom zijn stijl is niet vastomlijnd, maar zijn kenmerkende hand zie je in elke stijl terugkomen. Veel arceringen, een duidelijke en duurzame basis van zwart. Hij schetst op jouw huid, volgens het gevoel van dat moment. Daarom lijken zijn werken vaak op complete chaos tot het laatste moment. Het liefst zet hij tattoos bij mensen met een verhaal, waarbij hun emoties en ervaringen in de tattoo tot leven komen.


4. Vind Ons in het Hart van Sint Truiden

Hun tattoo shop bevindt zich in het stadscentrum van Sint Truiden, in een onoverdekt winkelcentrum, tegen de Waalse grens aan. Dichtbij het bus/trein station en Horeca. Dus super goed bereikbaar en na je tattoo kun je meteen een hapje of drankje doen om weer op krachten te komen!


Adres:

  • Atomic Custom Tattoos
  • Diesterstraat 23-15
  • 3800 Sint Truiden
  • BelgiĆ«


5. Ontdek Meer op Onze Website

Voor meer informatie en een blik op Tom Maassen zijn portfolio, bezoek hun website: www.atomiccustomtattoos.be

mandolorian tattoo atomic customs tattoos

6. Neem Contact Op

Het liefst ontmoet Tom je face-to-face in de shop, maar bellen, sms'en, mailen of hen volgen op Instagram kan ook.


7. Geen Klanten, Maar Samenwerkingen

Tom kent zijn mensen bij naam, zelfs na meer dan 10 jaar in de shop. Geen klanten, maar samenwerkingen. Voor hem is een tattoo geen transactie, maar een uiting, een drang. Iets persoonlijk van begin tot het definitieve eind. En ja, hij maakt ook best wel mooie dingen. Dus ga zeker eens langs, ervaar het zelf, en laat hem samen met jou iets unieks creƫren!

Over de schrijver
Buck is co-founder van SocialBeardsNL, marketing voor de tattoo industrie. Met SocialBeardsNL hebben Buck en Sander het doel de tattoo industrie te professionaliseren en meer toegankelijk te maken. Het initiatief Tattooconventies.nl ligt hiervan natuurlijk in het verlengde!
Reactie plaatsen